Best verkochte producten

Bekeken producten

Informatie

Het nieuwe NBT professional systeem nu ook voor de E serie beschikbaar (UNIEK)

Gebruikt

Ziet u uw zelf ook in een nieuwe BMW F serie rijden, maar het financieel nog net allemaal niet binnen handbereik? Lees dan zeker verder.

Meer details

€ 2,750.00

Meer informatie

Dit systeem is niet te bestellen via de website, omdat deze systemen in uw auto moeten worden geprogrammeerd zodat alle functies optimaal werken.


Navigatie-Inbouw maakt jongens dromen waar

 

Uw wagen BOMVOL met de laatste hightech en nieuwste snufjes.

 

We kennen het allemaal de auto’s worden steeds nieuwer en de techniek gaat steeds sneller, soms denk je wel eens wanneer is het einde in zich? Nou dat is nog lang niet het geval.

 

Ziet u uw zelf ook in een nieuwe BMW F serie rijden, maar het financieel nog net allemaal niet binnen handbereik?

 

Navigatie-Inbouw heeft een oplossing waardoor uw BMW er van binnen een stuk aangenamer uit gaat zien, en veel weg heeft van de nieuwere F serie.

 

Wij zijn erin geslaagd om de nieuwste entertainment systemen uit de F series in bijna elke E serie te bouwen.
Zo heeft u toch het gevoel dat u (bijna) in een nieuwe auto rijd.

 

Alles volledig werkend en uitermate netjes en strak afgewerkt, wij weten namelijk als geen ander dat uw BMW u heilig is en niet wilt dat er rare dingen op het dashboard komen, daarom hebben wij aan de keuze van onderdelen gekozen om de systemen om te bouwen zodat het zonder enkel probleem in uw wagen past zoals het origineel hoort.

 

Ook is het een unieke beleving en iets om vrienden en familie lekker jaloers mee te maken, wij zijn namelijk de enige in de Benelux die erin zijn geslaagd deze retrofit te doen.

 

Wat bied dit systeem? Dit systeem is veruit het meest uitgebreide systeem van BMW wat er op de markt is. Bij de nieuwere NBT systemen is het niet meer zoals vroeger dat elke module apart is en geld kost.

 

Waar vroeger alle opties los en duur na ingebouwd moesten worden zoals Telefoon, Bluetooth, Combox, DVD speler of andere muziekbron, Is dit juist het mooie wat de nieuwe NBT systemen unit maakt want bij de NBT zitten deze opties allemaal stadaard in het systeem gebouwd, en u met deze ombouw niet uw wagen van een nieuwer systeem voorziet maar er ongemerkt tal van opties bijkrijgt die normaal niet in uw auto te verkrijgen zijn omdat veel functies niet meer gemaakt worden voor de oudere modellen.

 

De NBT is helemaal klaar voor het NU en de TOEKOMST, deze krachtpatser is echt iets wat het rijden in uw BMW nog een stuk aangenamer gaat maken dan dat het al is, ook is de NBT voorzien van een supersnel platform waardoor alles nog plezieriger werkt.

Als u nu het DVD navigatie systeem van BMW in uw wagen heeft (CCC of MASK) dan weet u als geen ander hoe vervelend het is om lang te moeten wachten met bijvoorbeeld het bestemmingsadres in te voeren of doordat de DVD een beetje bekrast is en het systeem de hele wegenkaarten niet meer kan lezen.

 

De NBT heeft het gehele wegennetwerk van Europa op de snelle harddisk geïnstalleerd waardoor u voor eens en altijd af kunt rekenen met het verleden, ook installeren wij Bluetooth bellen en muziek streamen naar de NBT in uw wagen, dit is 1 van de vele voordelen van de NBT, had u voorheen geen communicatie met uw telefoon en BMW systeem, dan gaat u na deze ombouw naar huis met deze opties extra.

 

Ook kunt u de NBT spraakopdrachten geven en het navigatie bestemminsadres volledig inspreken zonder ook maar aan de controller te moeten draaien, extra handig voor als u aan het rijden bent, zo kunt u de concentratie op de weg houden zonder dat u door afleiding van het systeem een ernstig ongeval krijgt.

 

De NBT is een echte all in one die niet in uw auto mag ontbreken en is sneller en beter dan ooit aangepast op de nieuwe smartphone techniek, van bluetooth bellen tot streamen, en van internet tot uw persoonlijke agenda of email.

 

We zullen even alle opties die de NBT in uw leven gaat brengen op een rijtje.

OPTIES DIE DE NBT HEEFT:

 

 •          BMW Internet (Via uw smartphone hotspot)
 •          BMW Online / Live (Via uw smartphone hotspot)
 •          BMW Apps (Apple IOS volledige beschikbaar / Android beperkt)
 •          SMS lezen (Afhankelijk van uw toestel)
 •          Agenda lezen (Afhankelijk van uw toestel)
 •          Opslaan van spraakberichten
 •          Bluetooth bellen
 •          Bluetooth uw favoriete muziek streamen
 •          Muziek en Films afspelen van USB of smartphone
 •          Films afspelen DVD
 •          Alle opties vrij geschakeld, dus ook te gebruiken tijdens het rijden
 •          Full map 3D Navigatie van geheel Europa
 •          Opslaan van muziek op de interne harddisk
 •          Nuttige plaatsen zoeken en het systeem of online via google
 •          Via BMW route kunt u zelf uw route importeren in het systeem
 •          Het systeem is compleet spraak gestuurd
 •          Alle info over de status van uw auto en onderhoud interval

 

 

U was al bijna niet uit uw auto weg te slaan omdat BMW natuurlijk rijden op zich al geweldig maakt, met deze opties kunnen we niets anders dan de volgende conclusie trekken.

 

Navigatie Inbouw maakt het rijden in uw BMW nog geweldiger en mooier dan het ooit te voren was.

 

Wij bieden volledige garantie op de installatie en een jaar garantie op de onderdelen, alle onderdelen zijn 100% BMW origineel en geen namaak uit China.

 

Afhankelijk van de opties in uw auto, zullen per auto het aantal opties verschillen in het systeem, ook is het per telefoon verschillend welke functies u in uw I-Drive kunt krijgen, uw telefoon moet deze functies wel ondersteunen.

 

Of uw auto nu business navigatie heeft , geen navigatie (Wel i-drive) of het professional systeem, u kunt dit systeem altijd in uw wagen laten plaatsen.

De enige kosten die u bij het bedrag op moet tellen is voor de sierlijsten, de nieuwe I-drive heeft een groter formaat dan die erin zit, per auto verschillen de sierstrip heel erg, er zijn met alle modellen en kleuren samen er wel meer dan duizend, bij interesse kunnen wij altijd voor u uitzoeken wat de sierafwerking kost, u wilt immers uw auto wel mooi strak houden van binnen.

 

Het werkt in alle E Series die beschikken over een I-drive (Ook wel de Controller genoemd).

 

Auto’s die niet beschikken over een I-drive systeem hebben uiteraard ook mogelijkheden en wij kunnen bijna alle modellen voorzien van dit geweldige nieuwe NBT systeem.

 

Heeft u een E Serie? Maar geen I-drive? Bel ons voor de mogelijkheden op +31 (0) 6 20 26 36 83

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

 

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om een afspraak te maken met ons voor een volledige uitleg over wat deze ombouw u gaat brengen als extra’s in uw wagen, onder het genot van een kopje koffie en een demonstratie op het NBT systeem zullen wij u voorzien van alle informatie.


Na de demonstratie bekijken wij graag met u de mogelijkheden om alles zo goed mogelijk op uw auto en wensen aan te passen.

De uitleg en de demonstratie is geheel gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets.

 

Wij verheugen ons er op om u in de toekomst te mogen ontvangen als (nieuwe) klant, en voor u het rijden in uw BMW nog geweldiger kunnen gaan maken.

Recensies

No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

Het nieuwe NBT professional systeem nu ook voor de E serie beschikbaar (UNIEK)

Het nieuwe NBT professional systeem nu ook voor de E serie beschikbaar (UNIEK)

Ziet u uw zelf ook in een nieuwe BMW F serie rijden, maar het financieel nog net allemaal niet binnen handbereik? Lees dan zeker verder.

Schrijf uw recensie