Best verkochte producten

Informatie

Garagebedrijf Gebr. Vereijken is al ruim 9 jaar bezig met het werken aan BMW's,vooral op het gebied van de elektronica is Garagebedrijf Gebr. Vereijken zeer goed gespecialiseerd.

Het bedrijf is 9 jaar geleden opgericht door Jeroen Vereijken. Vanwege hobby was hij altijd al in de garage te vinden en sleutelde hier met veel liefde aan BMW's, echter door de jaren heen is er op het gebied van de elektronica veel veranderd.

We kunnen het zo gek nog niet verzinnen of het wordt aangestuurd door een elektronisch onderdeel. Hier wist Jeroen 9 jaar geleden al op in te spelen.

Programmeren, coderen automatisch en handmatig, Garagebedrijf Gebr. Vereijken heeft veel kennis op dit gebied. Ruim 4 jaar geleden was de hobby zo uit de hand gegroeid dat de 2 gebroeders de koppen bij elkaar hebben gestoken en samen verder zijn gegaan. 

Mike Vereijken
 is ook al weer ruim 4 jaar actief en kent de meest voorkomende fouten van elke BMW. Als u de forums er op naleest heeft Garagebedrijf Gebr. Vereijken (voorheen BMW-Navigatie) een zeer goede reputatie.

Ons gezegde is niet voor niets:

"Onze service is uw waarborg"

''Service is belangrijker als verkoop''

Verkopen kan ieder bedrijf en uiteraard is dit ook nodig om te overleven, maar service is iets wat in onze mening belangrijker is.
U moet er als klant vanuit kunnen gaan dat wanneer er na installatie problemen op treden dit ook naar tevredenheid wordt opgelost.
Navigatie Inbouw staat bekend om service en vakmanschap, zo hebben wij een ruime ervaring wanneer het aankomt op BMW, dit is
voor u als klant een extra fijn gevoel om te weten dat wanneer er een probleem optreed er een vakkundige ''crew'' klaar staat voor u
bij veel bedrijven wordt niet thuis gegeven wanneer er een probleem optreed, en zeg nou toch zelf dit wilt u uw zelf en uw BMW gewoon niet aandoen.want tevreden klanten zorgen namelijk altijd vroeg of laat voor nieuwe klanten.

Navigatie-Inbouw Gebr. Vereijken
Haverkamp 9-A

5741 PN Beek en Donk

+31 (0)492-744222

info@navigatie-inbouw.nl

Kvk: 55591302

BTW: NL8517.77.363.B.01

_ABF6464.jpg

_ABF6474.jpg